dilluns, 19 de març del 2018

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A CAN GAMBÚS

De nou el parc de Can Gambús ha estat l’escenari d’una cursa d’orientació de promoció. Més de 200 infants i les seves famílies es van trobar aquest dissabte 17 de març en un bon matí per gaudir d’aquest esport.
Després de participar en un petit taller d’iniciació bàsica on se’ls explicava el funcionament de les curses d’orientació totes les parelles realitzaven dues curses. Aquest any la novetat era la modalitat de curses familiar en les que l’infant corria acompanyat del seu pare o mare. Aquesta ha estat la categoria més nombrosa, juntament amb la categoria de prebenjamins. També hi hagut participació en benjamins, alevins, infantils i veterans.
Com acostuma a ser habitual en les curses d’orientació hi havia parelles que competien per guanyar en les seves respectives categories i altres parelles en el que el més important era fer un passeig pel parc tot gaudint de trobar fites al mateix temps.
Una bona colla dels participants s’han entusiasmat amb la descoberta d’aquest esport i un cop havien acabat les dues curses reclamaven si era possible fer una cursa més.
La propera cursa de promoció a Sabadell serà el 8 d’abril, una cursa solidària amb sortida i arribada al Parc Taulí en la que us hi esperem a tots i totes.
Escoltant les explicacions

Cercant la fita. On estarà?

Ja en tenim una!

Així de divertides són les fites.

Això de pinçar la fita no és tan fàcil com sembla.

Esprintant fins el final.

Crec que ja l'hem vista. Està allà!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada